Tietoja käyttäjän käyttöoikeussopimuksesta

Käyttöoikeussopimus on sinun ja AO Kaspersky Labin välinen sitova sopimus, joka määrittää sovelluksen käyttöä koskevat ehdot.

Lue käyttöoikeussopimus huolellisesti, ennen kuin aloitat sovelluksen käyttämisen.

Vahvistamalla, että hyväksyt käyttöoikeussopimuksen, sovelluksen asennuksen tai ensimmäisen käynnistyskerran yhteydessä, hyväksyt käyttöoikeussopimuksen ehdot. Jos et hyväksy käyttöoikeussopimuksen ehtoja, keskeytä sovelluksen asennus ja lopeta sovelluksen käyttö.